Aktuale

Aktualitete, Lajme dhe aktivitete nga Ikre Thun

Vlera e shehidit (dëshmorit)
shtator 29, 2023 12:11 e pasdites
Vlera e shehidit (dëshmorit)
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë...
Lindja e Muhamedit alejhi selam
shtator 28, 2023 01:01 e pasdites
Lindja e Muhamedit alejhi selam
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë...
Das Schlagen ins Gesicht ist verboten
shtator 15, 2023 12:23 e pasdites
Das Schlagen ins Gesicht ist verboten
BismiLahirrahmanirrahim Aller Lob, alle Gottesdienste und aller...
Ndalimi i goditjes së fytyrës
shtator 15, 2023 12:18 e pasdites
Ndalimi i goditjes së fytyrës
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë vetëm Alla...
Ai që na mashtron nuk është i yni
shtator 08, 2023 09:23 e paradites
Ai që na mashtron nuk është i yni
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë vetëm...
Derjenige, der uns täuscht, gehört nicht zu uns
shtator 08, 2023 09:19 e paradites
Derjenige, der uns täuscht, gehört nicht zu uns
BismiLahirrahmanirrahim Aller Lob, alle Gottesdienste und aller...
Shirku (politeizmi) dhe kufri (mosbesimi) janë mëkatet më të mëdhaja.
qershor 30, 2023 12:16 e pasdites
Shirku (politeizmi) dhe kufri (mosbesimi) janë mëkatet më të mëdhaja.
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë vetëm...
Shirk (Polytheismus) und Kufr (Unglaube) sind die grössten Sünden
qershor 30, 2023 12:12 e pasdites
Shirk (Polytheismus) und Kufr (Unglaube) sind die grössten Sünden
BismiLahirrahmanirrahim Aller Lob, alle Gottesdie...
Të jetojmë me Islam
qershor 28, 2023 01:00 e paradites
Të jetojmë me Islam
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë...
Leben mit dem Islam
qershor 28, 2023 12:58 e paradites
Leben mit dem Islam
BismiLahirrahmanirrahim Aller Lob, alle Gottesdienste und...
Total: 77 / Current Page: 5 of 8