Aktuale

Aktualitete, Lajme dhe aktivitete nga Ikre Thun

Das Gebot des Guten und das Verbot des Bösen kommt vom Iman (Glauben)
maj 12, 2023 11:30 e paradites
Das Gebot des Guten und das Verbot des Bösen kommt vom Iman (Glauben)
BismiLahirrahmanirrahim Aller Lob, alle Gottesdienste...
Urdhërimi në të mirë dhe ndalimi nga e keqja është nga Imani (besimi)
maj 12, 2023 11:28 e paradites
Urdhërimi në të mirë dhe ndalimi nga e keqja është nga Imani (besimi)
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë vetëm...
Nachbarn und Gäste zu respektieren, zeugt von Iman (Glaube)
maj 05, 2023 09:21 e paradites
Nachbarn und Gäste zu respektieren, zeugt von Iman (Glaube)
BismiLahirrahmanirrahim Aller Lob, alle Gottesdienste und aller Preis...
Respektimi i fqinjëve dhe mysafirëve është nga Imani (besimi)
maj 05, 2023 09:18 e paradites
Respektimi i fqinjëve dhe mysafirëve është nga Imani (besimi)
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë vetëm...
Fasten an sechs Tagen des Monats Schawwal
prill 28, 2023 03:25 e pasdites
Fasten an sechs Tagen des Monats Schawwal
BismiLahirrahmanirrahim Aller Lob, alle Gottesdienste...
Agjërimi i gjashtë ditëve të muajit Sheval
prill 28, 2023 03:20 e pasdites
Agjërimi i gjashtë ditëve të muajit Sheval
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë vetëm...
Të vazhdojmë me kënaqësitë e Allahut xh.sh
prill 21, 2023 07:39 e paradites
Të vazhdojmë me kënaqësitë e Allahut xh.sh
BismiLahirrahmanirrahim Falenderimet, Lavdërimet, Adhurimet, Hamdi i qoftë vetëm...
Wir setzen unsere Freuden mit Allahs fort, gelobt sei Allah
prill 21, 2023 07:34 e paradites
Wir setzen unsere Freuden mit Allahs fort, gelobt sei Allah
BismiLahirrahmanirrahim Aller Lob, alle Gottesdienste und...
Information für die Stadt Thun und Umgebung
prill 18, 2023 06:42 e paradites
Information für die Stadt Thun und Umgebung
BismiLahirrahmanirrahim Information für die Stadt Thun und Umgebung....
Njoftim për qytetin e Thun-it me rrethinë
prill 18, 2023 06:37 e paradites
Njoftim për qytetin e Thun-it me rrethinë
BismiLahirrahmanirrahim Njoftim për qytetin e Thun-it me rrethinë. DITA...
Total: 35 / Current Page: 3 of 4