Kryefaqja

Mirsëvini në webfaqen aktuale të Qendrës Kulturore Islame, Ikre në Thun. E-selamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu. Me faqen tonë të internetin dëshirojmë t´ju mbajmë të informuar lidhur me jetën fetare të muslimanëve në Berner Oberland dhe aktivitet e qendrës sonë. Kjo faqe do të shërbejë si një platformë për ofertat tona lidhur me jetën fetare islame në region dhe njëkohësisht do të shërbejë si një udhrëfyes i drejtë i njohurive islame. Në dispozicion keni të dhënat e konataktit si dhe një kontakt formular në rast të ndonjë kërkese nga ana e juaj.