Ramazani fillon më 23 Mars 2023• Akshami do të falet në xhami 40 minuta para ezanit të jacisë• Çdo natë 30 minuta para namazit të jacisë do të ketë ligjëratëMe fat Muaji i shejntë të Ramazanit, agjërim të lehtë dhe të pranuar!

">

Aktuale

Aktualitete, Lajme dhe aktivitete nga Ikre Thun

Ramazani fillon më 23 Mars 2023

Like Up:
Like Down:
Created:
22 mar 2023

Es-selamu Alejkum ve Rahmetull-llahi ve BerekatuhuNjoftim:Të nderuar Anëtarë dhe Xhemat të Xhamisë IKRE Thun, jemi në prag të muajit të Ramazanit dhe shfrytëzojmë rastin që në emër të Xhamisë IKRE Thun t’ju urojme agjërim të lehtë dhe të begatë.• Ramazani fillon më 23 Mars 2023• Akshami do të falet në xhami 40 minuta para ezanit të jacisë• Çdo natë 30 minuta para namazit të jacisë do të ketë ligjëratëMe fat Muaji i shejntë të Ramazanit, agjërim të lehtë dhe të pranuar!